Značka Hurtta – do prírody so psom za každých podmienok

Značka Hurtta – do prírody so psom za každých podmienok

Obsah

Hurtta je špecializovaná značka outdoorového oblečenia a výbavy pre psov. Založili ju manželia Jatta a Heli Hurttaovci v roku 2002 vo Fínsku.

Za zrodom značky stojí práve fínska príroda. Manželov inšpirovala jej krása, no zároveň drsné podmienky. Ako milovníci prírody si chceli užívať vonkajšie aktivity aj so svojimi psami a to v akomkoľvek ročnom období. Pôvodným zámerom značky tak bolo vytvorenie oblečenia pre psov do chladného, daždivého a veterného počasia. 

Po vynikajúcej odozve na bundy, overaly a návleky pre psov postupne rozšírili svoje pôsobenie aj na postroje, vodítka, náhubky, plávacie vesty a ochladzovacie vesty.

hurtta_wind_cold_category-min.jpg

Outdoorové vybavenie Hurtta

Hurtta pri svojom vybavení kladie dôraz na funkčnosť, kvalitu a moderný dizajn. Všetky produkty sú navrhnuté v ergonomickom dizajne, aby poskytli psovi pohodlie pri outdoorových aktivitách. Najznámejšie vybavenie tvorí:

  1. Oblečenie udržuje psa v teple a suchu aj v extrémnych podmienkach. Je odolné voči vode a vetru. 
  2. Postroje Hurtta majú špeciálnu anatomickú konštrukciu, ktorá rovnomerne rozkladá váhu psa, aby minimalizovala tlak na krk a chrbát. 
  3. Plávacie vesty Hurtta držia psíka stabilne nad vodou a zároveň mu umožňujú voľný pohyb labiek. 

venture_03_2000x1333_7d1f57fc-e8b9-4d9c-aa3e-6ccbe5a1ed2a_480x480_1.jpg

Vybavenie značky sa vyrába výlučne z kvalitných a odolných materiálov, aby zvládli aj tie najnáročnejšie podmienky. Hurtta sa prezentuje aj typickým dizajnom, ktorý je postavený na prírodných farbách a vzoroch. Aby bol psík zladený s turistickým oblečením majiteľa. 

Vízia značky Hurtta

Vízia značky je minimalizovanie zraniteľnosti psa v prírode. Vybavenie ho chráni pred vonkajšími podmienkami, no zároveň ho neobmedzuje v pohybe. Pre značku je typická úzka spolupráca s nadšencami outdoorových dobrodružstiev kvôli neustálemu testovaniu produktov v prírode. Každý jeden prototyp vylepšujú práve na základe stoviek testerov z celého sveta. 

hurtta_rain_mud_category-min.jpg

Vybavenie tejto značky je ideálne pre ľudí, ktorí hľadajú vysoko kvalitné a funkčné produkty, testované v reálnych extrémnych podmienkach. Pri Hurtte si môžete byť istí, že vás nezradí ani v tom najhoršom počasí.